Загадъчна сръбска пропорица от години събира пред къщата си изпаднали

...
 Загадъчна сръбска пропорица от години събира пред къщата си изпаднали
Коментари Харесай

Тълпи пред дома на пророчица. Новата Ванга ли е?

 

Загадъчна сръбска пропорица от години събира пред къщата си изпаднали в неволя хора по Балканите, изгубили друга вяра за здраве и блгополучие. Коронавирусът, рецесията и неизвестносттите пред бъдещето  обаче докараха безкрайни колони от коли пред селото, в което тя врачува, а стотици палатки са разпънати към родната й къща в Миялица. Сръбският вестник Република излиза на първа страница с голямо заглавие и репортаж какво се случва към ясновидката, някои от които назовават новата Ванга.

В селото в южната част на Сърбия, пред къщата на известна Марина, има редици коли от цяла Сърбия, само че и от чужбина, най-вече от България. Хората идват най-много поради заболявания, тъй като настояват, че Марина има страхотна биоенергия и е ясновидка.

Десетки хора ни споделиха, че тя им е пособия със стерилитет, че е предсказвала красиви и тъжни моменти. Настойчивите хора чакат от две до три нощи, когато е пренаселено. Безкрайните колони от коли стоят на входа на село Миялица, в което живеят 190 индивида и е близо до Лесковац. Хората спят през нощта пред къщата на тази загадъчна жена в очакване на сесията.

За Марина се знае доста малко, като се изключи че тя е жена на четиридесет и че тя „ е разкрила своите свръхестествени сили преди 15 години “. Тези, които са били с нея на прегледа, споделят, че незабавно слага диагноза и по-късно лекува за къс интервал от време.

Входът за селото наподобява на граничен пункт. Препълно е с коли, хората търпеливо стоят, облегнати на колите си и чакат да стигнат до къщата на Марина.

Не стотици, хиляди хора лагеруват на палатки всеки ден пред къщата на Марина. Условието й да ги одобри е да спят една нощ пред дома й, само че доста нощуват три или четири нощи. На сутринта една от съквартирантите й излиза и раздава номера на хората, като в банка.

След това, съгласно графика, хората влизат в къщата на Марина за сесия. Там тя ги приема в стая, цялостна с икони - описват ни локалните поданици на Миялица, които самите надълбоко имат вяра, че тя има лечебни сили, тъй като ги е излекувала от разнообразни заболявания.

Марина първо лекува с биоенергия, а след това предписва терапия. Няма цена, всеки заплаща, колкото може.

Българите я считат за новата Ванга. Идват заболели също по този начин от Македония, от Черна гора, от Босна, от цяла Сърбия... Тя лекува и тези, които не идват персонално, задоволително е да се покаже фотография.Доколкото знаем, тя е схванала за своите сили преди 15 години и от този момент се занимава с този бизнес - твърдят съседите на Марина.

Един българин, когато го заварихме търпеливо да чака в Миялица, с цел да се види с Марина, сподели, че е уверен в нейните сили.

„ Тази жена не е вълшебница, а същинска лечителка. Когато дойдеш при нея, все едно си пристигнал при психолог. Освобождава от стрпаха, дава вяра. Познавам дами, които са били безплодни и след сеанса са родили две деца “, споделя българинът. Той твърди, че тя вдигнала на крайник доста отписани хора. „ Скромна жена е, не желае доста да се знае за нея “, изяснява различен българин, които е измежду тълпата, чакаща в Миялица.

Славата на Марина се носи в Сърбия и Балканите от години. Сръбските медии с ненаситност популяризират всяка дума, казана от нея. Твърдят, че измежду най-честите й клиенти са Лепа Брена, Цеца Величкович и доста политици.

Дали е новата Ванга, кой знае? Марина обаче желае да я одобряват като такава. Всеки влиза при нея с бучка захар, с която е преспал. Именно по сладките кристали едно време гадаеше великата Ванга.  Самата Марина споделя пред медиите, че за метода е научила от пророчицата на Рупите, която посетила няколко пъти по персонален проблем. Така двете се сприятелили. За последно се видели преди гибелта на известната българска врачка. Тогава тя ѝ споделила, че си отива при „ своите “, без да прецизира какво има поради. Заръчала ѝ да не плаче, тъй като щяла да бъде по-жива от живите.

„ Тик е ме наследиш “ – споделила ѝ Ванга. Или най-малко по този начин твърди сръбската врачка. Но сред гибелта на великата пророчица и началото на сеансите на провъзгласилата се за нейна наследничка има дълъг интервал от 10 години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР